Trainer / Coach

Titus Krijt

Iedere groep is anders, iedere coachee is anders, iedere vraag is weer net iets anders. Daar houd ik van: geen standaard oplossing of pad dat bewandeld moet worden naar succes, maar echt luisteren naar wat er nodig is en zo de vraag achter de vraag ontdekken. Dit houdt in dat ik niet direct geef waar mensen om vragen maar dat we samen gaan ontdekken wat er nodig is. Vanuit deze zienswijze mensen bewust maken van het gedrag dat hun ontwikkeling in de weg staat en die ontwikkeling juist stimuleert.

Ik word blij van mensen die het niet maar een beetje proberen, maar het echt gaan doen. Mensen die eerlijk durven zijn, delen wat er van binnen speelt en de stap in de stretch zone wagen om te leren en te ontwikkelen. Als mensen dat durven, dan stap ik na een lange trainingsdag, of meerdaagse training met volle energie in de auto, heerlijk!

Wil je ontwikkelen, kom in beweging en stap uit je comfortzone!

Ik houd ervan om met mensen te werken dat geeft mij energie. Ik ben sociaal en eerlijk, een combinatie die maakt dat ik vanuit verbinding teruggeef wat ik zie en vragen stel die helpen om in beweging te komen. Vanuit echt contact is het niet nodig om moeilijke woorden te gebruiken of ingewikkelde technieken toe te passen. Mensen vinden het daarom prettig om met mij te werken, je weet wat je aan mij hebt. Wat mij drijft is beweging bij mensen. Ik houd van beweging, om actief bezig te zijn met mijzelf, mijn gezin en mensen die ik ontmoet. Deze beweging komt terug in mijn coachgesprekken en trainingen. Echte impact komt niet via een powerpoint binnen maar doordat jij in beweging komt. Als mensen in beweging komen en buiten hun eigen vertrouwde patronen durven te stappen dan ben ik een gelukkig mens 😊. Dus heb je beweging nodig binnen jezelf, in je team of in de organisatie, ik nodig je graag uit!

Opleidingen/trainingen

  • Oplossingsgerichte coachopleiding Louis Caufmann
  • Coach opleiding Windesheim
  • Ervarend leren opleiding Metalog
  • Ervarend leren opleiding
  • IEP: Introductie NLP

Referenties

Michel Nillesen (COO, IDTV)
“Bij hem wordt theorie praktijk. Midden in een gesprek pakt hij de theorie erbij en vertaalt deze naar je eigen situatie waardoor je meer inzicht krijgt in je eigen handelen. Dat inzicht laat hij jezelf ervaren doordat hij een deur opent waar je zelf naar binnen stapt.

Tiede van der Velde (plant director, FrieslandCampina)
“Voor ons als site heeft Titus zeer veel betekend, dit merken we aan de goede resultaten die we nog steeds boeken op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Zijn persoonlijke aanpak en het grafische talent van Titus spreken mij erg aan. Dankzij de trainingen die hij heeft gefaciliteerd, spreken wij als managementteam nu één taal”.

Estella Mandna – Groeneweg (Leadership and Organizational culture development, Novartis)
“Met zijn eerlijke en respectvolle stijl weet Titus zeer snel een veilige omgeving te creëren waarin mensen open staan voor feedback en durven te leren. Door echt te luisteren en mensen inzichten te geven over mogelijke andere perspectieven, is hij in staat om mensen introspectief te laten kijken naar zichzelf en zelf conclusies te laten trekken”.

Titus Krijt

Artikelen die ik heb geschreven

Meer van mij en mijn collega’s

Krijg beweging in jouw organisatie, team of individu. Ik kan je daarbij helpen.

Laten we in contact komen