Programmacoördinator / Officemanager

Heleen Backer - van Beusekom

Mijn naam is Heleen en ik ben sinds begin 2020 onderdeel van Plateau. Ik ben geboren in Leeuwarden, opgegroeid in een dorpje in Drenthe en naar Utrecht verhuisd om te gaan studeren. Gelukkig vindt mijn man Utrecht inmiddels ook de mooiste stad van Nederland en wonen we hier al heel wat jaren samen.

Tijdens mijn studie Taal- en Cultuurstudies observeerde ik het handelen en gedrag van mensen, iets wat ik nog steeds ontzettend interessant vind. Ik ben blij dat ik bij Plateau de handen uit de mouwen kan steken en hier op mijn manier kan bijdragen aan de persoonlijke groei van mensen en hun teams. Ik doe dat als programma ondersteuner, maar neem ook taken op me als officemanagement, communicatie en facilitaire ondersteuning bij trainingen. Een uitgebreid takenpakket dus, precies wat ik leuk vind!

Wie nooit van mening is veranderd, heeft zelden iets geleerd.

Vrienden vergelijken mij wel eens met een kameleon, omdat ik me heel makkelijk aan kan passen aan de mensen om me heen. In een groep voel ik me snel op m’n gemak, maar zelfstandigheid is ook op mij van toepassing. Oneerlijkheid en onrechtvaardigheid maken mij als één van de weinige dingen boos. Verder krijg je mij niet zo snel van mijn stuk. Ik hou ervan om nieuwe dingen te leren, met veel verschillende dingen bezig te zijn en mensen waar dan ook mee te kunnen helpen. Voordat ik bij Plateau aan het werk ging, had ik van de dingen die ik nu dagelijks doe niks op mijn cv staan. Ik hoor van de mensen om mij heen dat dat gelukkig niet te merken is. In deze korte tijd heb ik al van alles geleerd over beweging in je team en organisatie, persoonlijke groei en een creatief klimaat.

Opleidingen/trainingen

  • Taal- en Cultuurstudies – Universiteit Utrecht

Referenties

“Heleen is betrokken en oprecht en durft voor haar mening uit te komen. Als ze in een project zit zoekt ze alle details uit en komt ze met creatieve oplossingen.”

“Heleen is iemand aan wie je iets met een gerust hart over kan laten. Ze overziet het geheel, herinnert je op een fijne manier aan afspraken of zaken waar je op moet letten. Ze blijft rustig en is creatief in haar oplossing. Een prettig mens om mee te werken.”

“Heleen overziet het geheel, maar verliest nooit oog voor detail! Zij is een bescheiden maar onmisbare planner en organisator. Elk project kun je gerust aan haar toevertrouwen.”

“Heleen is praktisch en een verstandige denker in het uitvoeren voor jong en oud. Ze is alert en de organisatie van een project is bij haar in goede handen.”

“Heleen is een goede en betrokken organisator. Ze is meedenkend, heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en is oplossingsgericht.”

Heb je een vraag? Ik kan je verder helpen!

Laten we in contact komen