Teams

Beweging in je team

Deel uit maken van een team waar goed wordt samengewerkt, is een belangrijke factor om effectief te zijn en met plezier naar je werk te gaan. Belangrijk voor je medewerker, én belangrijk voor de afdeling en organisatie. Alle reden dus om met regelmaat aandacht te besteden aan hoe je als team samenwerkt. We begeleiden teams en hun leidinggevende om daarin te groeien. Waar staan jullie als team, wat gaat goed en wat kan beter? Hoe kun je verschillen en kwaliteiten beter benutten, elkaar meer aanspreken en feedback en feedforward geven? Hoe haal je het beste in elkaar naar boven?
We komen ook teams tegen waar het niet zo goed gaat. Teamleden klagen of oordelen over elkaar, sommigen mogen elkaar niet, spelen ‘tikkie jij bent ‘m’, zeggen “ja” maar doen “nee” of zitten op hun eilandje. Niemand van de teamleden is blij met deze situatie, maar gek genoeg is vaak ook niemand in staat de situatie te veranderen. Gevangen in door hen zelf gecreëerde patronen.

NIEUW EN TIJDELIJK AANBOD

Herstart je team!

In de coronaperiode is een groot beroep gedaan op flexibiliteit, creativiteit en eigen verantwoordelijkheid van je team. Nu je als team inmiddels weer werkelijk samen aan de slag mag, is het goed om een frisse herstart te maken. Wij bieden jou die frisse herstart met ons tijdelijke aanbod de ‘Herstart je Teamdag’. Na lange tijd als team weer écht samen komen. Tijd nemen om ervaringen uit te wisselen, elkaar opnieuw te ontmoeten en afspraken te maken voor de toekomst. Dat is wat we tijdens een Herstartdag op een fijne inspirerende locatie, op maat van jouw team doen.

Ik wil meer weten!

Kennis

Artikelen en inspiratie voor jou en je collega’s

Alle artikelen in onze kennisbank

Laten we in contact komen

Wil jij met je team een stap voorwaarts zetten en jullie ontwikkeling versnellen? Of ben je zover nog niet, maar vind je het wel fijn om een keer met iemand van buiten te sparren? Laat het ons weten.

Laten we in contact komen