Wij geloven in

creativiteit, energie en
impact

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen en teams tot meer in staat zijn dan ze zelf denken en dat ze tot grote hoogte kunnen stijgen als het gaat om samenwerking en het behalen van resultaten. Creativiteit is daarbij ons sleutelwoord. Creativiteit als vaardigheid, als houding, als leiderschapsstijl, als klimaat in de organisatie en als motto. Wij geloven in de creativiteit van ieder mens en zetten ons in om dat vrij te maken. Het is namelijk fijn om te zijn in een klimaat waar mensen creatief kunnen en mogen zijn. Daar bruist het. Daar halen mensen het beste uit zichzelf en elkaar, hebben plezier, zien kansen en behalen meer en betere resultaten. Ze mogen experimenteren en groeien en vooral zijn wie ze zijn en kunnen worden. De energie en positieve impact die deze mensen als individu, team of organisatie hebben, maakt het verschil in hún en dé wereld. Ze zijn de bron van het verwezenlijken van een mooie toekomst. Niets mooiers dan daar getuige van te zijn.

Creatieve energie

Wij leveren creatieve energie. Iedereen die de energie kent die ontstaat als je met elkaar in flow bent, weet dat het heerlijk is om dat te ervaren. Alles lijkt gemakkelijk en snel te gaan, je voelt een soort tijdloosheid en de opbrengst die je genereert, is groter dan normaal. Werken vanuit een creatieve houding en met creatieve vaardigheden brengt je in die flow. Creatieve energie dus, die je kunt opwekken.

Beweging

Wij brengen beweging. Bijvoorbeeld daar waar mensen, teams of organisaties vast zitten. Of daar waar het niet of niet snel genoeg lukt om te anticiperen op ontwikkelingen in de buitenwereld. Dat doen we door patronen zichtbaar te maken en deze te doorbreken. Die patronen zijn namelijk voor degene die er middenin zitten, vaak niet te herkennen. Een frisse en ervaren blik van buiten helpt. Patronen doorbreken is niet iets wat we ‘even’ komen doen. Het is wel iets waarmee we voor een grote versnelling zorgen en beweging naar voren in gang zetten.

Impact

Wij willen impact. Positieve systemische verandering op de lange termijn. Dat mag op kleine schaal en op grotere schaal. In een coachtraject iemand zodanig begeleiden dat hij voor zichzelf essentieel andere keuzes maakt, bijvoorbeeld. Of een organisatie bij de hand nemen om van een ‘eilandencultuur’ naar multidisciplinair samenwerken te gaan. Beiden zijn prachtig. We willen er toe doen en bijdragen aan meer geluk en een mooiere wereld. Een reden dat we graag werken voor organisaties die een actieve rol spelen in de samenleving.

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

Ons Team

Leer ons beter kennen

Bij Plateau werken we nauw met elkaar samen. Humor, eerlijkheid, creativiteit en een hart voor het ontwikkelen van mensen en organisaties maakt dat wij ons werk met veel plezier uitvoeren. Ieder van ons is gespecialiseerd in Creatief Leiderschap, denken & werken, kent de basis van NLP en is gecertificeerd Profile Dynamics® consultant. Daarnaast heeft iedereen zijn of haar eigen achtergrond en specialisme. In trajecten werken we vaak samen met één van onze ‘partners in time’.  Een selecte groep professionele, zelfstandige trainers en coaches die zich op waardenniveau met ons verbinden. Iedere partner met eigen specifieke expertises die onze dienstverlening versterken. Benieuwd naar de verhalen achter de gezichten van het kernteam van Plateau? Klik er op!

Nu je ons wat beter kent

…zijn we natuurlijk ook benieuwd naar jou. Heb je een vraag, wil je wat delen, ben je nieuwsgierig, wil je gebruik maken van onze expertise of heb je een andere reden die ons gelegenheid geeft jou te leren kennen? Laat het ons vooral weten.

Laten we in contact komen