Trainer / Programmamanager

Peter de Jong

Ik ben nieuwsgierig naar wie mensen zijn, wat ze drijft en wat ze nodig hebben om te komen waar ze willen zijn. Soms worden begrippen als ‘persoonlijke ontwikkeling’ of ‘leiderschap’ heel groot of complex gemaakt, terwijl het gaat om de kleine concrete stappen die je zet. Juist die stapjes brengen je verder. Als trainer maak ik die stappen graag helder.

Wanneer ik echt gelukkig ben in mijn werk? Als ik zie dat de mensen in onze talentprogramma’s en trainingen het lef hebben om nieuwe dingen te proberen en durven te vertrouwen op hun potentie. Want dat brengt groei en plezier! Ik werk bij Plateau, omdat ik geloof in onze aanpak. Met aandacht voor de ander, gedegen, no-nonsens én met humor. Toen ik zelf mijn carrière startte als trainee in het traineeprogramma Talent in Huis, ervaarde ik hoeveel die aanpak je oplevert. Beter weten wie je bent, wat je wilt en hoe je daar komt. Nu geniet ik van de kansen die ik krijg om steeds verder te groeien als trainer. Vooral op het gebied van creatief denken, werken en leiderschap.

Het is nooit te laat om te worden wie je had kunnen zijn.

Mensen, teams en organisaties helpen om buiten de gebaande paden te denken en te zien wat dat brengt: daar krijg ik energie van! Heb jij al wel eens meegemaakt hoeveel plezier én resultaat een andere aanpak je opleveren?  Dat dacht ik al 😉. Wil je meer weten, heb je vragen of wil je een training die nét een beetje anders is? Bel! Als ex-barman geniet ik er ook van om een goede kop koffie voor je zetten en je te verwelkomen bij ons op kantoor.

Opleidingen/trainingen

  • BSc. en MSc. Politicologie
  • COCD: Applied Creativity Fundamentals
  • IEP: Introductie NLP
  • Gecertificeerd  Profile Dynamics Consultant
  • Trainee Talent in Huis 2016

Referenties

Lilian van Zandbrink, Aedes vereniging van woningcorporaties
“Met Peter is het goed werken. Ik ken hem niet anders dan opgewekt en doortastend. We hebben samen veel en mooi werk mogen verzetten in het kader van het traineeprogramma dat vanuit Plateau samen met het platform voor Middelgrote en Kleine Woningcorporaties is ontwikkeld. Je hoeft niet bij dezelfde organisatie te werken om prettige collega’s te zijn!”

Krijg beweging in jouw organisatie, team of individu. Ik kan je daarbij helpen.

Laten we in contact komen