Effectief Leidinggeven

  • Naam: Katinka Wals
  • Functie: Eigenaar 2 Of the Guys Trainersburo
  • Type: Organisatieontwikkeling

Wij verzorgen samen met Trainersburo diverse opleidingen en trainingen voor open inschrijving. Trainersburo is veelal werkzaam in de wereld van omroepen. We ontwikkelden specifiek voor deze branche de basistraining effectief leidinggeven. Een training voor beginnend leidinggevenden in een omroepoganisatie die vanuit hun functie een functioneel leidnggevende of aansturende rol hebben.

Mensen uit verschillende organisaties werken tijdens deze training met en aan elkaars cases en wisselen op die manier ervaringen uit. Het leuke is dat veel mensen ook na deze training contact met elkaar houden en elkaar blijven inspireren.

Katinka Wals over deze samenwerking:

“Plateau verzorgt al jaren de tweedaagse training Effectief Leidinggeven voor ons. Dat doet zij op autonome, rustige en prettige wijze. Effectief Leidinggeven is een training waar deelnemers zelf om vragen of met enige tegenzin naartoe gestuurd worden door hún leidinggevende. Maar Effectief Leidinggeven is de training waar álle deelnemers opgeladen en geïnspireerd na twee dagen weer uitlopen. Een deelnemer zei na afloop ooit: “Ik had er eigenlijk helemaal geen zin in, maar wát was dit een briljante training!”