Deelnemers Creatief Leiderschap

”Al vanaf ’97 houd ik me bezig met Creatief Leiderschap. Ik schreef het boek ‘De kracht van de creatief leider’ en heb inmiddels honderden leidinggevenden getraind. En nu, sinds ik directeur ben bij Plateau train ik samen met mijn collega’s verschillende groepen leidinggevenden vanuit diverse organisaties.”

Marc Geerts

Directeur bij Plateau


“De training heeft me geleerd om bepaalde ‘uitdagingen’ waar leidinggevenden mee te maken krijgen met een andere bril te bekijken en te benaderen. Je hoeft en kunt natuurlijk niet alles oplossen, maar met een creatief denkproces kun je mooie resultaten boeken met je team. De training wordt in kleine groepen gegeven en dat zorgt voor een goede dynamiek, zodat er volop tijd is om over eigen ervaringen te sparren. Daarbij is het geen training waarbij je enkel droge kost krijgt te verwerken.”

Job Tiems

CoÖrdinator Online bij l1


“Het doorbreken van vaste patronen klinkt makkelijker dan dat het in de praktijk is. Met de tools die creatief leiderschap biedt weet je zeker dat er onverwachte suggesties en ideeën zullen ontstaan.
Het is altijd goed om jezelf de spiegel voor te houden door naar je eigen leiderschapsstijl en leiderschapsvoorkeuren te kijken. Tijdens de training wordt je geholpen om te onderzoeken wanneer je wat het beste ik kan zetten. Maar minstens zo belangrijk is het plezier dat je samen met je team hebt om het creatieve proces te doorlopen.

Voor Wooncompagnie is het aanleiding geweest om met het volledige leiderschapsteam de training Creatief Leiderschap ‘inhouse’ te organiseren.”

Roeland Gravestein

manager bewoners bij wooncompagnie“Creatief leiderschap is voor mij een inspiratiebron om leiderschap op verschillende manieren in te kunnen zetten. Situaties verschillen en mensen verschillen ook. Ik heb een enorme hoeveelheid mogelijkheden aangereikt gekregen vanuit die verschillen doelen te bereiken.”

Jacoliene Maat

BESTUURSSECRETARIS bij elkien


“Deze cursus biedt een heel nieuwe kijk op hoe je leiderschap kunt invullen. Het sterke ervan is dat het heel dicht bij je eigen kwaliteiten blijft, en vooral vraagt om het “masker” dat leidinggevenden nogal eens op hebben, af te werpen. De meerwaarde hiervan is dat ik in mijn eigen leiderschap niet (wanhopig) op zoek hoef naar manieren op die leidende rol te bevestigen voor anderen. Door op de juiste manier mijn eigen talenten (en tekortkomingen) in te zetten, kan ik anderen verder helpen.”

Deelnemer