Vanuit eigen kracht naar resultaat

  • Naam: Ingeborg Heijnmans
  • Functie: Manager Promotionele productie en Traffic en planning bij RTL Nederland
  • Type: Coaching

“Door te investeren in medewerkers zet je ze in hun kracht en ontwikkel je de organisatie.” Opdrachtgever RTL gelooft hierin en wij kunnen dit alleen maar beamen. Voor RTL coachten we dan ook bijna 50 medewerkers tijdens individuele gesprekken.

”Vooral de impact van de gesprekken met medewerkers viel op. Er wordt een spiegel voorgehouden die zelfs nog jaren later, hele heldere inzichten geeft over wie jij bent als mens, wat je meeneemt en hoe je het meest in jouw kracht staat in relatie met de organisatie waar je werkt. De coachingsgesprekken werden gevoerd door Marc Geerts. Wat hem voor mij onderscheidt in de markt is de link die hij legt vanuit het menselijke aspect richting het bedrijfsdoel. Hij verbindt dit op natuurlijke wijze en onderbouwd dit met data waardoor men echt in beweging komt en de resultaten daarmee behaald worden. Vanuit oprechte belangstelling en betrokkenheid verdiept hij zich in de mensen en organisaties met wie hij samenwerkt. Zijn aanpak is integer, persoonlijk, open, pragmatisch en resultaatgericht. Het is prettig samenwerken met Plateau en het heeft in mijn ervaring altijd geleid tot het gewenste resultaat binnen organisatie en voor medewerkers.”

Ingeborg Heijnmans over deze aanpak:
”Wanneer je medewerkers in hun kracht zet, kunnen zij met hun talenten een optimale bijdrage leveren aan het hogere doel van de organisatie. Bij de ene persoon is daar weinig inspanning voor nodig, bij anderen is het hard werken. In mijn jarenlange ervaring als manager heb ik gemerkt dat, zeker bij grote teams, een objectieve blik van buiten in een coachende rol enorm kan bijdragen. Het brengt iedereen sneller op zijn of haar einddoel en je creëert echt draagvlak bij alle partijen”.