webinar leidinggeven op afstand: Hoe doe je dat?

Naar het webinar

Leiderschap

Regie nemen, bewust keuzes maken, talenten inzetten en laten bloeien. Vanuit jezelf en met elkaar - collega's en teamgenoten. Weten en voelen waar je voor staat en wat in jouw leven echt belangrijk is. Iedere professional heeft met leiderschap te maken. Van directeur tot jong aanstormend talent.

Zit je in een positie dat je verantwoordelijkheid hebt over een organisatie dan wordt er professioneel leiderschap verwacht. Start je net als beleidsmedewerker of als onderdeel van een team, dan heb je handvatten en vaardigheden nodig om je rol goed te vervullen en eigen te maken.

Daarom is er in Plateau-programma’s aandacht voor leiderschap: conflicthantering, omgaan met weerstand, jouw stijl als leider: hoe je goed coacht, stuurt en loslaat. Want goed leiderschap begint in jezelf. Persoonlijk en professioneel gaan daarbij hand in hand.

Voorbeeldvindplaats: 'Persoonlijk en professioneel leiderschap' voor teamleiders Salland Wonen, traject 'Leiderschap in verandering' bij Bureau Jeugdzorg Haaglanden/Zuid-Holland