webinar leidinggeven op afstand: Hoe doe je dat?

Naar het webinar

Op groeien gericht

De programma’s, projecten en activiteiten waaraan we bij Plateau werken hebben groei als bedoeling. Die groei is onderdeel van een antwoord op een vraag(stuk) of behoefte. We ontwikkelen wat we zien dat aanwezig is en voegen vernieuwing toe. We verrassen, zijn creatief en stropen graag mouwen op.

Onderweg zijn we eerlijk. Over wat we zien, wat we kunnen doen, wat we voor jou, je team en je organisatie betekenen en wat we denken dat het je brengt. We zien groei als een gezamenlijke verantwoordelijkheid: wat je zelf (mee-)brengt in een programma is van even groot belang als wat wij inzetten. Zo breng je jezelf écht verder.

“De samenwerking met Plateau was prettig, oprecht en waardevol. Zowel individueel als voor de organisatie. Plateau’s aanpak leidt snel tot een groot vertrouwen. Wij zijn geholpen om de echte verandering die wij wilden zien, ook daadwerkelijk in gang te zetten en te verankeren.”
- Pierre Sponselee, directeur-bestuurder Woonwaard

“Persoonlijk ontwikkelen langs de weg van de inhoud. Zorgen dat we werken vanuit de bedoeling of reden waarom we als organisatie bestaan. Daarmee hielp Plateau ons op een manier die raakte en maakt dat mensen willen veranderen en groeien.”
- Mohamed Acharki, bestuurder Zayaz