webinar leidinggeven op afstand: Hoe doe je dat?

Naar het webinar

In betrokken verbinding

Of je nu directeur bent of in de uitvoering werkt, we creëren graag bewustzijn over eigen verantwoordelijkheid voor ontwikkeling. Want het is uiteindelijk gedrág op de werkvloer dat het verschil maakt en ieder mens is verantwoordelijk voor zijn eigen gedrag. Dat maakt mensen per definitie medeverantwoordelijk voor succes. Om in dat succes te belanden, heb je elkaar nodig. Trek je samen op. Is het van belang te verbinden en niet te vergelijken.

Wij verbinden ook, laten graag op ons bouwen. Laagdrempeligheid, vertrouwen en loyaliteit staan hierbij voorop. We denken met je mee – en tegen. Als dát kan, dan zijn we op ons best.

Plateau legde niet aan de voorkant een heel programma vast, maar liet dat programma afhangen van actuele ontwikkeling bij ons. Op doel en koers werd steeds bijgestuurd, zodat tijdens het traject het aanbod heel dicht bij de vraag bleef. Het is voor ons écht maatwerk geweest.”
- Pierre Sponselee, directeur-bestuurder Woonwaard

“Door een open en frisse blik tijdens de gesprekken, kwam onze ontwikkelbehoefte goed in kaart. Er werd op een prettige manier doorgevraagd. Ook op de trainingsdag zelf, richting deelnemers. Zowel vooraf, tijdens, als na de training was het lijntje kort en werd afgestemd of we samen op de goede weg zaten. Dat maakte de werkwijze sluitend.”
- Mark Leppink, senior HR-adviseur MEE Gelderse Poort