Programma en contentmanager

Maryam Elenby

Na mijn studie Sociologie was het vrij snel duidelijk dat ik het liefst werk aan complexe vraagstukken die vragen om een sterk analytisch vermogen en begrip van het menselijk handelen. In mijn werk vind ik dat terug in de interesse die ik heb voor de juiste combinatie van harde en soft skills. Het beheersen en combineren van beide bepalen namelijk het succes van een beweging, samenwerking of project. Het is niet enkel wat je op inhoud levert, maar ook hoe en met wie.

Als starter in dit vakgebied ben ik regelmatig op zoek naar manieren waarop ik me kan ontwikkelen en hoe ik mijn kennis en ervaring kan verbreden. Leren en groeien, dat geeft me energie! Mensen omschrijven me als analytisch, empathisch, doortastend, duidelijk en energiek. Ik stop mijn energie graag in het creëren en bedenken van nieuwe concepten zowel op mijn werk als privé. De resultaten die daaruit voortkomen raken een belangrijke drijfveer van mij: duidelijke doelen stellen en resultaten behalen. Je zult me in mijn werk vaak horen zeggen: ‘’Welk doel streven we hiermee na en wat levert het ons op?’’ Dit stelt mij in staat om kaders te bepalen en ervoor te zorgen dat we de goede dingen goed doen.  Ik geloof in een zekere mate dat je vandaag de realiteit van morgen creëert. Jij hebt het heft in handen en als je dat kan voelen, geef je richting. Ik denk daarom graag groots. Buiten de kaders, het ogenschijnlijke onmogelijke. Daar liggen je kansen en mooie verhalen.

Het geheel is meer dan
de som der delen

 

Opleidingen/trainingen

  • MsC. Sociologie
  • Facilitator training Creatief denken
  • Gecertificeerd  Profile Dynamics Consultant
  • IEP: Introductie NLP
  • Trainee Talent in Huis 2018

Referenties

”Maryam is eerlijk, integer en betrouwbaar. Zelden zul je in samenwerking met haar geconfronteerd worden met veroordelingen of ongefundeerde conclusies. Ze bezit het vermogen om snel van perspectief te wisselen en om op basis daarvan de juiste afwegingen te maken”

“Bij Maryam denk ik aan positieve energie en vooral, denken in kansen en mogelijkheden. Ze kijkt vooruit en laat jou meekijken!”

”Wat ik waardeer aan Maryam is dat ze enorm vastberaden kan zijn. Als ze eenmaal een doel voor ogen heeft dan wordt deze behaald. Hoe dan ook! Dit doet ze met compassie, humor en hard werken”

Maryam Elenby

Artikelen die ik heb geschreven

Meer van mij en mijn collega’s

Krijg beweging in jouw organisatie, team of individu. Ik kan je daarbij helpen.

Laten we in contact komen