webinar leidinggeven op afstand: Hoe doe je dat?

Naar het webinar

Het kernteam

Edith Hoksbergen
Als je een toespraak mag houden voor een groot publiek: welk thema kies je dan? "Als ik helemaal vanuit mezelf mag denken – dus los van hoe het publiek is samengesteld – dan kies ik voor..."
Lees meer » Edith Hoksbergen 06-55835552
Marc Geerts
Trainer en coach "Het is voor mij inmiddels een zekerheid: overal gaat het om mensen! Om wie ze zijn, waar ze in geloven, wat ze..."
Lees meer » Marc Geerts 06-53418161
Maryam Elenby
Programmamanager en trainer "..."
Lees meer » Maryam Elenby 06 15321006
Peter de Jong
Programmamanager en trainer "Het toverwoord van deze tijd is impact. Ik ben graag betekenisvol. Dat past daar goed bij. Als..."
Lees meer » Peter de Jong 06-11730504

 

Partners in time

Ingrid van Laerhoven
"“De menselijke maat in organisaties vergroten” en “door wezenlijke verbinding te maken met alles wat er..."
Lees meer » Ingrid van Laerhoven
Mariëlle Gebben
Procesbegeleider en fotograaf "Waarnemingskaders opschudden, dat is wat ik graag doe. Omdat het van belang is dat we ons blijven verwonderen,..."
Lees meer » Mariëlle Gebben
Caroline Vos
Trainer en interimmanager "Ik word blij als ik veranderingen begeleid. Als trainer of interim-manager en het liefst als ‘trainende..."
Lees meer » Caroline Vos 06-17318959
Koen van Bremen
Adviseur en procesbegeleider "De status quo doorbreken om onze samenleving mooier te maken. Dat doe ik graag. Met een kritische geest leg ik..."
Lees meer » Koen van Bremen
Evelien Olyslagers
Gedragsdeskundige voor mens en paard "Het natuurlijk gedrag van dieren spreekt me al mijn hele leven aan. Hoe ze samenleven, communiceren en..."
Lees meer » Evelien Olyslagers
Jeroen de Krieger
Trainer "Je kunt niet niet-groeien. Mensen helpen toegroeien naar de beste versie van henzelf, dat is wat ik doe. Dat..."
Lees meer » Jeroen de Krieger
Desirée van Dijk
Procesbegeleider en trainer "Eigen ontdekkingen zijn goud waard. Ik begeleid (groepen) mensen bij het ontdekken van inzichten en..."
Lees meer » Desirée van Dijk
Ton Constandse
Trainer en procesbegeleider "‘Vragen bewegen, antwoorden staan stil’. Die uitspraak hoorde ik ooit en heb ik nooit meer losgelaten. Ik..."
Lees meer » Ton Constandse