webinar leidinggeven op afstand: Hoe doe je dat?

Naar het webinar

Het kernteam

Edith Hoksbergen
Als je een toespraak mag houden voor een groot publiek: welk thema kies je dan? "Als ik helemaal vanuit mezelf mag denken – dus los van hoe het publiek is samengesteld – dan kies ik voor..."
Lees meer » Edith Hoksbergen 06-55835552
Marc Geerts
Trainer en coach "Het is voor mij inmiddels een zekerheid: overal gaat het om mensen! Om wie ze zijn, waar ze in geloven, wat ze..."
Lees meer » Marc Geerts 06-53418161
Maryam Elenby
Programmamanager en trainer "..."
Lees meer » Maryam Elenby 06 15321006
Peter de Jong
Programmamanager en trainer "Het toverwoord van deze tijd is impact. Ik ben graag betekenisvol. Dat past daar goed bij. Als..."
Lees meer » Peter de Jong 06-11730504

 

Partners in time

Mariëlle Gebben
Procesbegeleider en fotograaf "Waarnemingskaders opschudden, dat is wat ik graag doe. Omdat het van belang is dat we ons blijven verwonderen,..."
Lees meer » Mariëlle Gebben
Desirée van Dijk
Procesbegeleider en trainer "Eigen ontdekkingen zijn goud waard. Ik begeleid (groepen) mensen bij het ontdekken van inzichten en..."
Lees meer » Desirée van Dijk
Koen van Bremen
Adviseur en procesbegeleider "De status quo doorbreken om onze samenleving mooier te maken. Dat doe ik graag. Met een kritische geest leg ik..."
Lees meer » Koen van Bremen
Ingrid van Laerhoven
"“De menselijke maat in organisaties vergroten” en “door wezenlijke verbinding te maken met alles wat er..."
Lees meer » Ingrid van Laerhoven
Caroline Vos
Trainer en interimmanager "Ik word blij als ik veranderingen begeleid. Als trainer of interim-manager en het liefst als ‘trainende..."
Lees meer » Caroline Vos 06-17318959
Jeroen de Krieger
Trainer "Je kunt niet niet-groeien. Mensen helpen toegroeien naar de beste versie van henzelf, dat is wat ik doe. Dat..."
Lees meer » Jeroen de Krieger
Evelien Olyslagers
Gedragsdeskundige voor mens en paard "Het natuurlijk gedrag van dieren spreekt me al mijn hele leven aan. Hoe ze samenleven, communiceren en..."
Lees meer » Evelien Olyslagers
Ton Constandse
Trainer en procesbegeleider "‘Vragen bewegen, antwoorden staan stil’. Die uitspraak hoorde ik ooit en heb ik nooit meer losgelaten. Ik..."
Lees meer » Ton Constandse