webinar leidinggeven op afstand: Hoe doe je dat?

Naar het webinar

Plateau en het MKW-platform lanceren traineeprogramma op maat voor middelgrote en kleine corporaties

6

“Dit is precies wat we nodig hebben, eindelijk ontwikkelruimte!”, aldus een enthousiaste corporatiebestuurder aan de vergadertafel van het MKW-platform. Met trots presenteren Plateau en het MKW een vernieuwend concept, speciaal voor middelgrote en kleine woningcorporaties. Een traineeprogramma dat juist deze kleinere organisaties helpt om talent aan te trekken, de organisatie in beweging te brengen en nieuwe kennis en innovatiekracht binnen te halen. Corporaties kunnen zich tot 31 augustus aanmelden voor het programma. De beoogde eerste werkdag van de trainees is in januari 2020.

In dit nieuwe programma nemen corporaties deel als werkgever-duo. Trainees werken in een periode van anderhalf jaar tegelijk bij beide corporaties. Dit zorgt voor regionale samenwerking, kennisdeling en efficiënte inzet van de trainee. Plateau traint zowel de trainees als de bestuurders van de deelnemende corporaties in creatief werken, persoonlijk leiderschap en innovatie. Samen zijn zij vliegwiel in het creëren van een creatief klimaat waar ruimte is voor lef, speelsheid, humor, openheid en nieuwe ideeën. Een omgeving waarin het fijn is om te zijn en die de basis vormt voor vernieuwing en innovatie. Trainees werken samen aan vraagstukken die de deelnemende corporaties delen en die een innovatieve oplossing vragen.

Wil je meer weten over dit programma? Klik dan hier, of neem contact op met Peter de Jong van Plateau (06-11730504 of p.dejong@plateau-net.nl) of Lilian van Zandbrink van het MKW-platform (06 12 74 60 87 of l.vanzandbrink@aedes.nl).  

Terug naar overzicht