webinar leidinggeven op afstand: Hoe doe je dat?

Naar het webinar

Nieuw: Traineeprogramma op maat voor Noord-Nederlandse corporaties én partnerorganisaties

2

Met trots presenteert Plateau in samenwerking met het P&O netwerk van woningcorporaties uit Noord-Nederland een speciaal traineeprogramma op maat. Het programma is gericht op corporaties en partnerorganisaties uit Groningen, Friesland en Drenthe. Organisaties kunnen zich tot 31 mei aanmelden voor deelname. De eerste werkdag van de trainees is in januari 2020. 

Steeds meer vraagstukken van corporaties zijn multidisciplinair en vragen samenwerking tussen corporaties en andere partijen als zorginstellingen, overheden, bouwers. Op die behoefte speelt dit programma in. We verbinden organisaties en werken samen door jonge talenten uit de regio bij meerdere organisaties werkervaring op te laten doen.

We werken tegelijkertijd aan de ontwikkeling van trainees én van de deelnemende organisaties. Trainees volgen een topprogramma gericht op persoonlijke ontwikkeling en krijgen inhoudelijke trainingen op relevante onderwerpen als asset management en duurzaamheid. Voor de leidinggevende van de trainee is er een ontwikkelprogramma op maat. Dit programma richt zich op creatief leiderschap en het creëeren van een creatief klimaat in de organisatie. Dat is een klimaat waarin patronen kunnen worden doorbroken en medewerkers van alle leeftijden met energie samenwerken. Om met innovatieve oplossingen actuele uitdagingen op te pakken. 

Klinkt dit aantrekkelijk en werk je bij een corporatie of partnerorganisatie uit Groningen, Friesland of Drenthe? Lees dan hier meer over het programma, de planning en de praktische details. 

Meer weten? Neem voor meer informatie of aanmelding contact op met Peter de Jong (06-11730504 of p.dejong@plateau-net.nl). Vanuit de organiserende corporaties is Janneke Huizeling contactpersoon (06-22906566 of j.huizeling@woonservice.nl)

Terug naar overzicht